Årets Tävlingshelg i Aerobic Gymnastics
2017-06-08 10:49
foto: Samuel Wendelius / Gymnastikförbundet

Helgen den 21-22maj genomförde Järfällagymnasterna årets Tävlingshelg i Aerobic Gymnastics. Under helgen samlades hela Aerobic sverige för under helgen tävla i 3 olika tävlingar och självklart var SM, JSM och USM helgens stora höjdpunkt.

Helgens tävlingar var JG Aerobic Cup , Rikscupen och SM och JG hade gymnaster på samtliga nivåer.

I JG Aerobic cup blev det många medaljer för JGs gymnaster ,Louise Hamberg tog hem guldet och Simona Wudie kom på en tredje plats i klassen individuell. I kategori trio blev det även där guld för JGs tjejer, Johanna, Simona och Louise ingick i den trion.

I tävlingen Rikscupen under 15 år blev det även där seger i individuella klassen där Amanda Lundin tog hem guldet och i kategorin trio blev det också guld, där Amanda, Saga och Tara ingick.

I Rikscupen över 15 år i trio klassen kom Elin, Alma och Ellinor på en andra plats.

Under söndagen när SM genomfördes hade JG en gymnast på plats. Hayley från Järfälla har de senaste åren tagit silver på SM men i år blev guldet hennes. Efter en spännande tävling där Hayley och Jessica från Trelleborg Gymnastics and dance hade fått lika poäng så var det spännande in i det sista. Guldet gick till slut till Hayley för att hennes tekniska poäng var högst.

Det blev verkligen en succé för Järfälla Gymnasterna både som arrangemang och i antal medaljer under helgen.

Ett stort Grattis till alla fina prestationer!


 
Våra sponsorer
Stöd JG tillsammans med Svenska Spel
JG på Facebook
Senaste på Instagram med tag #järfällagymnasterna