Välkommen!
Välkommen till Järfällagymnasternas hemsida!

Vill du bli medlem i vår förening?  Klicka då här!

Vi har många barn i kö och vill du bli ledare så anmäl ditt intresse i anmälningsformuläret i kommentarsfältet Övrigt. 
Årets ledare 2017
2017-12-12 08:47
I helgen utsågs årets ledare i kategorierna bas-tävling och ung ledare. Vinnarna 2017 är följande:

Årets Tävlingsledare:
"Ja vart ska man börja. En större inspirationskälla och energiknippe får vi leta efter. Med sitt underbara leende som smittar och en outsinlig energi motiverar hen både unga och gamla gymnaster och ledare till storverk. Hen visar ett otroligt driv och vilja att dela med sig av sina kunskaper och en nyfikenhet att skaffa sig själv nya kunskaper. Alltid öppen för samarbeten och nya utmaningar. Många timmar i hallen,grupper på flera olika kunskapsnivåer och i olika åldrar, en riktigt jonglör med många bollar i luften. En dålig dag känns genast bättre då man möter Hannah Silvhagen i hallen!" 

Årets Basledare: 
"För sitt otroliga engagemang inte bara i dom grupper hen driver utan också i samarbete med kommunen och gymnastikförbundet. Hen är en otroligt duktig ledare och en förebild för otroligt många och en eldsjäl för föreningen. Hen utvecklar och engagerar sig i en av våran nya verksamhet "Alla Kan Gympa". Hannah Kosby 

Årets Unga-ledare: 
Hen har ett stort hjärta för gymnastiken och framförallt för sina gymnaster. hen har utvecklats mycket som tränare bara på ett par år både den tekniska kunskapen men även sin förmåga att träna och leda sina gymnaster framåt. 
En bra förebild, inspirationskälla samt har ett sätt som får alla runt om hen att känna sig delaktiga. Hen har alltid roligt med sina gymnaster och får alla att känna sig trygga och då vågar alla ha roligt och utvecklas. Här har vi framtiden- Albin Söderlind"

STORT GRATTIS TILL ALLA! 
2017-12-08 13:26
God Jul & Gott nytt år önskar Järfällagymnasterna

Öppettider december 


Vecka 50:

måndag- stängt

tisdag-onsdag-fredag kl 9,00-16,00

torsdag kl 12,30-20


Vecka 51:

måndag kl 13,00-16,00

tisdag-onsdag-fredag kl 9,00-16,00

torsdag kl 10,00-18,00

fredag- stängt

Vecka 52:  STÄNGT

Tidningen Mitt i granskar klubbar
2017-10-20 10:57
Ordförande Emiila Tell lämnar in sitt utdrag från belastningsregistret!

Tidningen Mitt i har genomfört en granskning av 66 idrottsföreningar i Stockholmsområdet. Det visar sig att enbart en av tre föreningar använder sig av möjligheten att kontrollera att ledarna inte finns med i belastningsregistret för brott som kan kopplas till sexuella övergrepp och kränkningar. Järfällagymnasterna har infört denna kontroll som en del av vårt förebyggande arbete.

   
Ordföranden Emilia Tell skriver på Järfällagymnasternas facebook:
"Här har vi något som vi verkligen kan vara stolta över. Vi är en förening som ställer oss på barnets sida. Stort tack till alla ledare som varje dag jobbar för att JG ska vara en säker plats där man får utvecklas och ha roligt med sina kompisar!" 

Läs mer om hur JG arbetar här samt länkarna till Mitt i nedan:
Föreningsadministratör sökes för vikariat
2017-10-13 10:59

Vi söker nu en härlig person till vårt kansli i Järfällagymnasterna. Vi söker dig som är driven, social och gillar att ge service. Du kan hålla många bollar i luften och deltar gärna aktivt, "hands-on" i verksamheten. Du brinner för att utveckla vår verksamhet och gymnastik som helhet. Vi ser gärna att du tidigare har arbetat som kanslist, administratör och/eller koordinator eller liknande. Har du även en bakgrund (som aktiv, tränare eller hängiven förälder) inom någon sport ser vi detta som ett plus.


Du hittar hela annonsen genom att klicka här 


Hälsningar Järfällagymnasterna 

Järfällagymnasterna på Special Olympic School Day
2017-10-06 13:04
5 oktober va Järfällagymnasternas fantastiska ledare Hannah & Tilda från Alla Kan Gympa med under Järfällas Special Olympic School Day i Jakobsbergssporthall. Massvis med elever i årskull 1-9 och gymnasiesärklasser har provat olika sporter under dagen och vi va självklart där på besök precis som H.K.H Prins Daniel som gav oss en balansgång på bänk.  👑
Vi har idag 2 grupper i Alla Kan Gympa som leds av dessa fantastiska eldsjälar och vi vill tacka er för ert fantastiska engagemang 💐
Nyheter från våra grupper
Aerobic gymnastics, 08/06 10:49 
Om Truppsektionen, 01/12 14:34 
Aerobic gymnastics, 03/08 12:52 
Basgymnastik, 08/06 10:58 
Basgymnastik, 01/06 10:22 
 
Våra sponsorer
Stöd JG tillsammans med Svenska Spel
JG på Facebook
Senaste på Instagram med tag #järfällagymnasterna