SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Alla Kan Gympa
Vi har idag två grupper inom gymnastikens koncept Alla Kan Gympa, en gymnastikform för dig med funktionsvariation där du får träna på olika motoriska färdigheter utefter dina egna förutsättningar. Du som gymnast har alltid en vuxen (förälder, assistent eller annan vuxen) med dig och grupperna är inte så stora (ca 5-8st) eftersom vi i gruppen ibland kan behöva lite mer lugn och ro och tid på oss för att utföra vissa övningar. På träningarna så gympar och busar vi, med ett lekfullt fokus på rörelseförståelse och självständighet.

Vår tränare, Hannah, är utbildad idrottslärare och har jobbat som personlig assistent i över 8år. Hon har hängt med oss i grupperna i fem år nu och innan det har hon varit i gymnastikens värld sen hon var liten. 

Den yngre gruppen är 5-11 år och den äldre guppen är 12-20 år. I dagsläget är vi mest inriktade på NPF-diagnoser och utvecklingsstörning, men känner du att du inte passar in i dessa kategorier är du självklart välkommen ändå :) Med eller utan rullstol, vi löser det mesta ;)

Låter det här som något för dig? Hör av dig till kansliet om du har några frågor, så bollar dom vidare till Hannah, eller anmäl dig direkt via formuläret som finns på hemsidan. 
Glöm inte att skriva att det gäller Alla Kan Gympa (yngre/äldre) i ansökan.
Nyheter från föreningen
HEM, 06/05 10:54 
HEM, 01/10 10:33 
HEM, 20/05 17:34 
 
Värdegrund
Våra sponsorer
Stöd oss genom Svenska Spel
JG i sociala medier
Senaste på Instagram med tag #järfällagymnasterna