SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Järfällagymnasterna
Gymnastik

Järfällagymnasternas nya satsning Senior 65+
Träning för dig som vill känna gemenskap, tillhörighet och ha en glädjefylld träning!

Många rapporter idag visar att det går att bromsa åldrandet och behålla ett gott minne. Äldre personer svarar bra på träning och det är mycket viktigt att träna som äldre för att hålla sig i bra form, minska antalet fallolyckor, orka med sin vardag, klara sig själv och lite till, och inte minst behålla minnet i god vigör. Det visar sig också att man som äldre både kan bli starkare, rörligare och bibehålla minnet och vara igång som tidigare i livet.

 

Järfällagymnasterna vill nu storsatsa på dig som är 65+ och vill ha en rolig träningsutmaning under 10 veckor.

Vi erbjuder träning 2 ggr/veckan i stor luftig lokal på Andebodavägen 72 under dagtid.

 

Vi erbjuder Stolsgympa  (lättare nivå) där vi jobbar med kroppen sittandes med olika typer av redskap som tennisbollar, gummiband och trästavar. Vi erbjuder också Cirkelgympa (svårare nivå) där vi aktiverar hela kroppen med och utan redskap.

Våra fantastiska instruktörer Nadia (@nadiform) & Amanda (@hjortlinghalsa) har många års erfarenhet av träning både som gymnaster men nu också som personliga tränare med en rad utbildningar som kommer hjälpa dig i form.

 

-Leg. Kost & träningskonsult/ Personlig Tränare

-Cert. Senior trainer

-HLR-instruktör

-Mobillity Specialist via Sports club

-Leg. Arbetsterapeut

-Träningsinstruktör

 

Varmt Välkomna önskar Järfällagymnasterna!

Vid frågor kontakta Maria på 0760-35 65 98 eller maila kansli@jarfallagymnasterna.se 

Ledar kick-off 2022

Fler bilder (+18) >>
Så rolig dag!

Stort tack allihop för en fantastisk ledardag! 😀 Vi kan väl summera denna dag med GUST. Glädje-utveckling-samarbete-trygghet! Med allt ifrån lära-känna-varandra lekar, små och stora diskussioner, föreläsningar, femkamp och smarriga pauser! 🤩 vi ser redan fram emot nästa år och hoppas redan nu att vi kan var ännu fler. 😉 Extra stort tack också till alla er som kom ner för att bidra till våran film 🙏 

 

Sommarläger 2022

Fler bilder (+12) >>

2 veckor i början av sommarlovet och sista veckan innan skolan arrangerar vi sommarläger. I år kom vår fantastiska gymnast, ledare och fotograf Alvin ner och fotade lite härliga bilder från dessa fantastiska läger dagar! 

KvAg sommarläger
KvAG sektionen på läger i jg-Valle

Innan sommaren arrangerade vi ett KvAG-läger med gäst tränaren Stefan från Nederländerna. Det va en fullspäckad helg med massa härlig gymnastik och nya utmaningar. 

 
Värdegrund
Våra sponsorer
VI SAMVERKAR MED
Stöd oss genom Svenska Spel
JG i sociala medier