SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Påsklovsläger 2022

Full fart i JG-hallen denna vecka. Med påsklovsläger Mini och Barn/ungdom, samt Aerobic-läger med besök av fantastiska Hayley, dessutom har Senior 65+ gjort sin andra vecka med träning. Heja JG ❤️🤍💙

Järfällagymnasternas nya satsning Senior 65+
Träning för dig som vill känna gemenskap, tillhörighet och ha en glädjefylld träning!

Många rapporter idag visar att det går att bromsa åldrandet och behålla ett gott minne. Äldre personer svarar bra på träning och det är mycket viktigt att träna som äldre för att hålla sig i bra form, minska antalet fallolyckor, orka med sin vardag, klara sig själv och lite till, och inte minst behålla minnet i god vigör. Det visar sig också att man som äldre både kan bli starkare, rörligare och bibehålla minnet och vara igång som tidigare i livet.

 

Järfällagymnasterna vill nu storsatsa på dig som är 65+ och vill ha en rolig träningsutmaning under 10 veckor.

Vi erbjuder träning 2 ggr/veckan i stor luftig lokal på Andebodavägen 72 under dagtid.

 

Vi erbjuder Stolsgympa  (lättare nivå) där vi jobbar med kroppen sittandes med olika typer av redskap som tennisbollar, gummiband och trästavar. Vi erbjuder också Cirkelgympa (svårare nivå) där vi aktiverar hela kroppen med och utan redskap.

Våra fantastiska instruktörer Nadia (@nadiform) & Amanda (@hjortlinghalsa) har många års erfarenhet av träning både som gymnaster men nu också som personliga tränare med en rad utbildningar som kommer hjälpa dig i form.

 

-Leg. Kost & träningskonsult/ Personlig Tränare

-Cert. Senior trainer

-HLR-instruktör

-Mobillity Specialist via Sports club

-Leg. Arbetsterapeut

-Träningsinstruktör

 

Varmt Välkomna önskar Järfällagymnasterna!

Vid frågor kontakta Maria på 0760-35 65 98 eller maila kansli@jarfallagymnasterna.se 

Blandat
 
 
Värdegrund
Våra sponsorer
Stöd oss genom Svenska Spel
JG i sociala medier
Senaste på Instagram med tag #järfällagymnasterna