SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Järfällagymnasterna
Gymnastik

Kö till KvAG

Gymnaster i JG som fyller sju år under året erbjuds att gå Grönt basår, en gemensam inkörsport till all tävlingsgymnastik. Efter ett år i Grönt basår kan gymnasten välja att gå i basgrupp, KvAG, Trupp eller Aerobic Gymnastics.


Flickor åtta år eller äldre som inte går i JG idag kan enbart placeras i kö till KvAG genom att anmäla till Järfällagymnasternas kösystem via hemsidan, med kommentar att gymnasten söker plats i KvAG.


När platser i nybörjargrupper blir lediga blir den första som står i kö till gruppen antagen automatiskt, och vårdnadshavare får tacka ja eller nej till plats. Ingen provträning gäller för nybörjargrupper, alla gymnaster, oavsett nivå bli antagen förutsatt att plats finns.


För gymnaster som redan tävlar Kvinnlig Artistisk Gymnastik, eller håller hög nivå inom en annan gymnastisk disciplin, gäller det att kontakta en av våra huvudledare för att organisera provträning i en grupp som motsvarar gymnastens nivå. 
Värdegrund
Våra sponsorer
VI SAMVERKAR MED
Stöd oss genom Svenska Spel
JG i sociala medier