Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.

VAD VILL DU HJÄLPA TILL MED?
2019-10-22 14:29

Styrelsen i Järfällagymnasterna består av ett gäng som jobbat tillsammans i flera år och som med sin egen kunskap och erfarenhet tillsammans gör Järfälla­gymnasterna ännu bättre varje dag. Vi är en växande förening som idag har nästan 1500 medlemmar och verksamhet sju dagar i veckan för alla åldrar och nivåer. I en så stor idrottsförening i ständig utveckling finns det alltid något att bidra med, som styrelse­­ledamot eller i ett kortare projekt. En punktinsats där just du har kompetens kan göra stor skillnad!


Styrelseledamöter

Vi söker personer som brinner för att utveckla och förbättra Järfällagymnasterna. Du behöver inte ha erfarenhet av styrelsearbete eller gymnastik, det lär vi dig på vägen. Vi söker dig som brinner för barn och ungdomars bästa, vill skapa de bästa förutsättningarna och möjligheterna för våra gymnaster och ledare och inte är rädd för att hjälpa till.

Vi vill inte att övertala dig att vara med i styrelsen, utan söker dig som har ett eget driv att vara med och som precis som vi älskar det vi gör i och för Järfällagymnasterna. Tillsammans är vi starka och tillsammans kan göra det möjligt.


Projekt (ej styrelsearbete)
Medicinskt team -Vi vill starta ett medicinskt team som till exempel kan hjälpa till att ordna screening av våra tävlings­gymnaster, hitta de bästa vårdgivarna för gymnaster, ordna föreläsningar, hjälpa till med skadeförebyggande råd – och vad teamet själva tycker behövs. Gymnastikförbundet satsar just nu inom detta område så där finns mycket hjälp och inspiration att få.


Ljud och musik fantast - JG-hallen behöver en ny ljudbild och vi behöver din kompetens. Vilken anläggning ska vi ha? Hur ska ljudkällorna vara placerade? Etc. Är du kunnig och intresserad av musik och ljud och känner att du kan hjälpa till?


Wi-Fi kompetens – Vi vill utveckla och förbättra JG-hallens wi-fi och behöver någon som har kompetens inom området. Är du vår IT-guru och som gärna lägger några extra timmar för att hjälpa oss? 


Har du en egen idé som du brinner för?  Vi välkomnar idéer från alla våra medlemmar, det finns alltid plats för eldsjälar. Hör av dig!


valberedningen@jarfallagymnasterna.se


Nyhetsarkiv
Höstlovsläger 20172017-09-19 14:53
Gymnastikskola 3+42016-08-12 20:12
Julklappstips! 2015-12-16 10:11
JG Gymnastics Bootcamp2015-02-15 14:28
 
Värdegrundsknapp
Våra sponsorer
Stöd oss genom Svenska Spel
JG på Facebook