Välkommen!
Välkommen till Järfällagymnasternas hemsida!

Vill du bli medlem i vår förening?  Klicka då här!

Vi har många barn i kö och vill du bli ledare så anmäl ditt intresse i anmälningsformuläret i kommentarsfältet Övrigt. 
Höstlovsläger 2017
2017-09-19 14:53

Under höstlovet kommer Järfällagymnasterna att erbjuda ett fyra dagars läger för gymnaster mellan 7-13 år.
Alla gymnaster födda 10-04 har möjlighet att vara med på ett dagläger under måndag-torsdag i JG-hallen. 


Här hittar ni mer information och inbjudan.

Järfällagymnaster med i landslagets bruttotrupp!
2017-07-05 16:20
Under våren och sommaren har en uttagningsprocess till bruttotruppen för trupplandslagets senior-och juniorlag pågått. Denna är nu färdig och vi kan med stor stolthet meddela att Järfällagymnasterna har fem gymnaster som har blivit uttagna i landslagets bruttotrupp!

Samtliga fem har blivit antagna i bruttotruppen för juniorerna, som vid första samlingen påbörjar satsningen mot EM 2018 i Portugal.
2018 är första gången som Sverige ställer upp med juniorlandslag, tidigare har klubblag representerat Sverige på juniorsidan. På seniornivå har Sverige haft landslag sedan EM 2012.

Vi säger stort grattis till er för era fina prestationer och önskar er lycka till på landslagssamlingarna på Lingvallen i augusti och på Bosön i januari!
Följande gymnaster har blivit antagna:
Marissa Torppa
Albin Söderlind
Emil Hild
Marcus Cederholm
Tobias Forslöw-Karlsson
Brunch på Welcome Hotel
2017-06-02 18:17
Vår sponsor Welcome Hotel erbjuder gymnaster och föräldrar i JG 10% på ordinarie brunch-pris.
Passa på att förgylla helgen med det lilla extra!
Rabatten får du genom att följa denna länk: Boka Brunch


Mer info

Bronsmedalj till Teamgym Norrort i Svenska Cupen
2017-06-02 08:18
Teamgym Norrort-Svenska Cupen 2017

25 maj gick Svenska cupen av stapeln i Gävle.  Dessa fantastiska tjejer i Teamgym Norrort (samarbete mellan Järfällagymnasterna och Täby GF)  kammande hem ett brons i mångkampen och en andra plats i trampett i grencuperna. 


Så här säger tränaren Marin om helgen:

"Vi är super glada och nöjda med helgen. Ett silver och ett brons kan man inte klaga över. Målet var fram för allt att ha kul men också att köra vårt och ställa alla volter. Det lyckades vi med. Vi lyckades tyvärr inte få fram vårt bästa i fristående men det ska vi förbättra till SM. Helgens tävling var ett test för att se att vi ligger i fas och det tycker vi att vi är. 


Sammanhållningen i laget var helt fantastisk och helgen hamnade enligt många av tjejerna på topp 3 listan över de roligaste tävlingarna de varit på. Det är den absolut största vinsten i sig. Jag är otroligt stolt över tjejerna och ser fram emot att stå med dem på golvet igen om några veckor när det är dags för SM i Borås." 

Citat från en av tjejerna: 
"Det var en jätte kul tävling. Alla var glada och taggade till tusen. Vi kände verkligen att vi hade varandras stöd." 

Stort grattis till er alla och även tränarna Janne, Marin & Marcus. 💐 Vi kommer självklart följa er under SM-veckan i Borås och önskar er all lycka till även där. 


Ni som vill följa och gratta Teamgym Norrort på instagram hittar dom på @teamgymnorrort Hayley Brice-Nicolson - svensk mästarinna i arerobic gymnastics 2017
2017-05-31 13:10
svensk mästarinnan i Aerobic gymnastic- Vår egna Hayley!
Under helgen 20-21 maj samlades stora delar av svensk aerobics i Järfälla. Förutom USM, JSM och SM genomfördes JG Aerobic Cup och Rikscupen.


Vår egna Hayley Brice-Nicolson är ny svensk mästarinna och tog därmed över titeln från AnnTherese Johansson som har vunnit SM en mängd år på rad men som olyckligtvis skadade sig under sitt program.


- Jag är väldigt glad för min seger! Jag har utvecklat mitt program så att det nu är mycket svårare än förr, vilket gör det väldigt tungt att tävla på. Därför är jag väldigt nöjd över att ha genomfört det på tävling för första gången, säger Hayley efter tävlingen.


Hayleys mål framöver är Heathrow aerobic open i England - internationell klubbtävling vilket också blir en uttagningstävling till EM. EM går av stapeln Italien i höst dit Hayley såklart strävar.


Jessica Österman, Trelleborgs Gymnastic & Dance Club slutade tvåa i den otroligt jämna tävlingen. Hon och Heyley slutade på samma poäng, men högre tekniska poäng gjorde att Heyley tillslut stod som segrare. Trea kom Johanna Espert, också hon från Trelleborg.


Vi är mycket stolta över att ha Hayley i Järfällagymnasterna, STORT GRATTIS!

Nyheter från våra grupper
Aerobic gymnastics, 08/06 10:49 
Om Truppsektionen, 01/12 14:34 
Aerobic gymnastics, 03/08 12:52 
Basgymnastik, 08/06 10:58 
Basgymnastik, 01/06 10:22 
 
Våra sponsorer
Stöd JG tillsammans med Svenska Spel
JG på Facebook
Senaste på Instagram med tag #järfällagymnasterna