Våra sponsorer
 
 
Vi finns också på Instagram
Välkommen!
Välkommen till Järfällagymnasternas hemsida!

Vill du bli medlem i vår förening?  Klicka då här!

Vi har många barn på kö och vill du bli ledare så anmäl ditt intresse i anmälan i kommentarsfältet övrigt. 
Gymnastikskolan sommaren 2015
2015-03-20 10:06

Alla barn och ungdomar mellan 7 och 13 år (födda 08-02) är välkomna till Järfällagymnasternas GYMNASTIKSKOLA. I år kommer vi att anordna tre gymnastikskolor, två i juni och en i augusti. Nybörjare eller vana, alla är lika välkomna. Du kommer att få pröva på olika redskap som trampett, plint, matta och rörelselekar. Det blir en spännande vecka med många roliga inslag tillsammans med nya och gamla kompisar samt duktiga ledare.


ANMÄLAN

Vi har begränsat antal platser så det är först till kvarn som gäller. Senast den 29 maj för skola nr 1 och 2 och senast 26 juni för skola nr 3 vill vi ha din anmälan och din deltagaravgift. Glöm inte att anmäla vilken av gymnastikskolorna du vill gå, nr 1,2 eller nr 3 Anmälan görs genom att posta eller maila in anmälningsblanketten till:

 

JÄRFÄLLAGYMNASTERNA                                 kansli@jarfallagymnasterna.se

Andebodavägen 72

175 43  JÄRFÄLLA


Klicka här för anmälningsblanketten Gymnastikskolan 2015 inbjudan.doc »

JG Gymnastics Bootcamp
2015-02-15 14:28
Behöver du en träningsutmaning? Då har du kommit rätt!

På Gymnastics Bootcamp får du träna som en gymnast med erfarna gymnastiktränare i en riktig välutrustad gymnastikhall. Det blir svettigt, tufft och riktigt roligt!

Vi vänder oss till vuxna, både nybörjare, vältränade, otränade och fd. gymnaster - träningen passar alla och anpassas efter din nivå!

Vi provar på gymnastikens alla redskap, med den artistiska gymnastiken som grund. Det innebär mycket funktionell styrka med kroppsvikt, och träning av bl.a. balans, koordination, spänst och explosivitet.

Redskapen vi tränar är fristående (matta), bom, barr, hopp, räck, ringar och mycket mer. Vi använder oss även av luftgolv (tänk hoppborg), tumbling, som är ett studsigare golv, och provar på trampolin.

Du får personliga tips och vi tar hänsyn till dina individuella mål om du t.ex. vill klara ett par uppdrag (pullups), göra snygga kullerbyttor, förbättra ditt handstående, eller lära dig en salto.

Fokus är att du ska bli starkare, vigare och förbättra din kroppskontroll så att du kan testa massvis med roliga gymnastikövningar och volter om du vill!

 ..och du som nu tänker, "ja det vore kul men jag kan INGENTING av detta, det är nog för svårt för mig..". STOPP - du kunde inte ha mer fel!

Anmäl dig, ha kul med oss, och du kommer om ett par veckor ha klarat saker du inte hade en aning om att du kunde!

 

Läs mer här http://gymnasticsbootcamp.blogspot.se/

 

JG Gymnastics Bootcamp


Medaljregn över Hayley och Ida på SM!
2014-08-15 10:30
Nu i helgen avgjordes Svenska Cupen och SM i Aerobic Gymnastics och Järfällagymnasterna var representerade av två gymnaster; Hayley Brice-Nicolson och Ida Andersson.

Lördagen den 31 maj avgjordes Svenska Cupen.

Ida tävlade i Ungdomsklassen och lyckades där, på sin allra första tävling, att ta hem guldmedaljen!

Hayley tävlade i Seniorklassen och även hon tog hem segern!

Nyheter från våra grupper
Trupp- FT Pojkar, 18/05 15:09 
Om Truppsektionen, 24/04 11:08 
Om Truppsektionen, 20/02 16:54 
Basgymnastik, 20/10 11:36