Våra sponsorer
 
 
Vi finns också på Instagram
Välkommen!
Välkommen till Järfällagymnasternas hemsida!

Vill du bli medlem i vår förening?  Klicka då här!

Vi har många barn på kö och vill du bli ledare så anmäl ditt intresse i anmälan i kommentarsfältet övrigt. 
Fullt på Gymnastikskolan vecka 33
2015-07-02 11:32
Trevlig sommar
Då många barn anmält sig så är nu lägret vecka 33 fullt. Vi tar nu inte emot några fler anmälningar. Vi önskar alla en trevlig sommar. 

Hälsningar Kansliet 
Sommartider på kansliet
2015-06-10 15:26
Trevlig sommar!
From denna vecka är våra öppettider på kansliet måndag-fredag 9,00-16,00

Semesterstängt under veckorna 28-29-30-31 

Vi önskar alla en trevlig sommar! 

Hälsningar Kansliet 
USM satsning 2015
2015-06-10 13:47
USM-laget 2015 i Lund
Under helgen 5-7 juni åkte ett sammansatt lag från RM99-01, Fb USM och Damtruppen ner till Lund för att delta i USM 2015. (13-15år)
Laget har tränat tillsammans sedan slutet av februari i fristående och redskap sedan april.  

På fredagen förtränade vi fristående som för första gången på USM nivå utförs på mattor, vi va taggade och satte programmet som förväntat. 
Sedan installerade vi oss på skolan och gick igenom helgen och hade peptalk inför morgondagens tävling. 
 
Under lördagen tittade vi på pool 1 och sedan laddade vi med lunch och mys i parken med förberedelser inför tävling i pool 3. 
Under förträningen så hade vi en fantastisk hejarklack och förträningen gick som en förträning ska, köra sina varv, snyggast på golvet och ett stort lag med taggade tjejer! 
Vi tävlade i ordningen trampett, fristående och tumbling. 
I trampetten hade vi fall men skakade snabbt av oss det, i friståendet kom vi av oss lite och hade fall men även detta skakade vi av oss, sen kom vi till tumbling inför denna gren samlade tjejerna ihop sig och taggade varandra till tusen, en miss på lika varvet men tjejerna springer tillbaka som ett enat lag och taggar igång för dom två nästkommande varv som dom ställer ner med glädje,laganda och säkerhet! 

Vi är väldigt nöjda med vår insats trots placeringen på den här nivån. Det var också väldigt roligt att få tävla en så stor tävling med ett lag som är ett samarbete mellan fler lag i JG. Vi hade förberett oss bra på kort tid inför tävlingen så vi var väldigt nöjda. Under tävlingen gjorde vi som vi brukar träna; visualiserade tillsammans och peppade varandra och även det bidrog till vårt lugn.


Nu blickar vi framåt och hoppas vi ses igen för flera samarbeten. 


Stort tack till Lugi för en fantastisk helg med ett fantastiskt arrangemang. 

SM i AER 2015 på hemmaplan
2015-06-03 14:11
Tävlingarna genomfördes i Järfälla och var det 24:e svenska mästerskapet sedan starten 1992. I SM-klassen gjorde sex gymnaster upp om titeln och förra årets segrare AnnTherese Johansson försvarade sitt SM-guld. Tvåa kom Järfällagymnasternas Hayley Brice-Nicolson, följt av Malin Lundkvist från Föreningen Ale Aerobic och Dansstudio.

Tävlingshelgen i Järfälla bestod av fler klasser - Rikscupen, Svenska Cupen, USM och JSM, där totalt ett 60-tal gymnaster från fem föreningar deltog. Vinnare i USM blev Ida Andersson och i JSM segrade Johanna Kestola.

STORT GRATTIS!
JG Gymnastics Bootcamp
2015-02-15 14:28
Behöver du en träningsutmaning? Då har du kommit rätt!

På Gymnastics Bootcamp får du träna som en gymnast med erfarna gymnastiktränare i en riktig välutrustad gymnastikhall. Det blir svettigt, tufft och riktigt roligt!

Vi vänder oss till vuxna, både nybörjare, vältränade, otränade och fd. gymnaster - träningen passar alla och anpassas efter din nivå!

Vi provar på gymnastikens alla redskap, med den artistiska gymnastiken som grund. Det innebär mycket funktionell styrka med kroppsvikt, och träning av bl.a. balans, koordination, spänst och explosivitet.

Redskapen vi tränar är fristående (matta), bom, barr, hopp, räck, ringar och mycket mer. Vi använder oss även av luftgolv (tänk hoppborg), tumbling, som är ett studsigare golv, och provar på trampolin.

Du får personliga tips och vi tar hänsyn till dina individuella mål om du t.ex. vill klara ett par uppdrag (pullups), göra snygga kullerbyttor, förbättra ditt handstående, eller lära dig en salto.

Fokus är att du ska bli starkare, vigare och förbättra din kroppskontroll så att du kan testa massvis med roliga gymnastikövningar och volter om du vill!

 ..och du som nu tänker, "ja det vore kul men jag kan INGENTING av detta, det är nog för svårt för mig..". STOPP - du kunde inte ha mer fel!

Anmäl dig, ha kul med oss, och du kommer om ett par veckor ha klarat saker du inte hade en aning om att du kunde!

 

Läs mer här http://gymnasticsbootcamp.blogspot.se/

 

JG Gymnastics Bootcamp


Nyheter från våra grupper
Om Truppsektionen, 10/06 10:43 
Trupp- FT Pojkar, 18/05 15:09 
Om Truppsektionen, 24/04 11:08