Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.

Välkommen!
Välkommen till Järfällagymnasterna!

Vill du bli medlem i vår förening?  Klicka då här!

Vi har många barn i kö och vill du bli ledare så kan du läsa mer i fliken till vänster under ledare! 

Kontakta oss:

Tel: 08-580 368 48

E-post: kansli@jarfallagymnasterna.se


Du är välkommen att besöka oss på våra öppettider, men ring gärna innan för att försäkra dig om att vi finns på plats just då.


Vi finns på: Andebodavägen 72, 17543 Järfälla. 

Varmt Välkomna till Järfälla 22-24 November- Rikstrean
2019-11-11 15:37
Under fliken arrangemang hittar ni nu PM och information för kommande tävling nästa helg i Järfälla 22-24 november. 

Varmt Välkomna! 

Hälsningar Järfällagymnasterna 
VAD VILL DU HJÄLPA TILL MED?
2019-10-22 14:29

Styrelsen i Järfällagymnasterna består av ett gäng som jobbat tillsammans i flera år och som med sin egen kunskap och erfarenhet tillsammans gör Järfälla­gymnasterna ännu bättre varje dag. Vi är en växande förening som idag har nästan 1500 medlemmar och verksamhet sju dagar i veckan för alla åldrar och nivåer. I en så stor idrottsförening i ständig utveckling finns det alltid något att bidra med, som styrelse­­ledamot eller i ett kortare projekt. En punktinsats där just du har kompetens kan göra stor skillnad!


Styrelseledamöter

Vi söker personer som brinner för att utveckla och förbättra Järfällagymnasterna. Du behöver inte ha erfarenhet av styrelsearbete eller gymnastik, det lär vi dig på vägen. Vi söker dig som brinner för barn och ungdomars bästa, vill skapa de bästa förutsättningarna och möjligheterna för våra gymnaster och ledare och inte är rädd för att hjälpa till.

Vi vill inte att övertala dig att vara med i styrelsen, utan söker dig som har ett eget driv att vara med och som precis som vi älskar det vi gör i och för Järfällagymnasterna. Tillsammans är vi starka och tillsammans kan göra det möjligt.


Projekt (ej styrelsearbete)
Medicinskt team -Vi vill starta ett medicinskt team som till exempel kan hjälpa till att ordna screening av våra tävlings­gymnaster, hitta de bästa vårdgivarna för gymnaster, ordna föreläsningar, hjälpa till med skadeförebyggande råd – och vad teamet själva tycker behövs. Gymnastikförbundet satsar just nu inom detta område så där finns mycket hjälp och inspiration att få.


Ljud och musik fantast - JG-hallen behöver en ny ljudbild och vi behöver din kompetens. Vilken anläggning ska vi ha? Hur ska ljudkällorna vara placerade? Etc. Är du kunnig och intresserad av musik och ljud och känner att du kan hjälpa till?


Wi-Fi kompetens – Vi vill utveckla och förbättra JG-hallens wi-fi och behöver någon som har kompetens inom området. Är du vår IT-guru och som gärna lägger några extra timmar för att hjälpa oss? 


Har du en egen idé som du brinner för?  Vi välkomnar idéer från alla våra medlemmar, det finns alltid plats för eldsjälar. Hör av dig!


valberedningen@jarfallagymnasterna.se

Kansliet stänger kl 12,00 fredagen den 27 sep
2019-09-26 14:03
Fredagen den 27 september stänger kansliet kl 12,00. 

Vi önskar alla en trevlig helg! 

Hälsningar Maria & Isa
Vi söker tränare till Aerobic
2019-07-05 15:10
Järfällagymnasterna söker tränare och domare inom Aerobics. Våra gymnaster som tävlar på SM stegens olika åldersklasser behöver tränare till hösten. Är du intresserad eller nyfiken och har frågor kontakta oss på verksamhet@jarfallagymnasterna.se
Vi söker tränare till KvAG
2019-07-05 15:07
Järfällagymnasterna söker tränare till sin KvAG sektion. Just nu är vi i akut behov av tränare till våra gymnaster på nivå 6 och uppåt. 
Vi är intresserade av er som är mångkampstränare och/eller grenspecifik tränare och/eller domare på denna nivå.  Dvs vi söker gärna flera olika personer som kan jobba på den här nivån. 
Vi söker också ständigt tränare till våra gymnaster på lägre nivåer inom KvAG. 
Är du intresserad eller nyfiken och har frågor kontaktar du oss via verksamhet@jarfallagymnasterna.se
Nyheter från våra grupper
TRUPPGYMNASTIK, 01/12 14:34 
AEROBIC GYMNASTICS, 03/08 12:52 
BASGYMNASTIK, 08/06 10:58 
BASGYMNASTIK, 01/06 10:22 
TRUPPGYMNASTIK, 10/05 09:04 
 
Värdegrundsknapp
Våra sponsorer
Stöd oss genom Svenska Spel
JG på Facebook